Clarion-hotell-og-Congress-pa-Brattora-TR-01305- Foto_Tom_Gustavsen.jpg

Kongressen vil avholdes på Clarion Hotel Trondheim. Det er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. 

En liten del av byen - et helt hav av muligheter. Med Trondheims råeste beliggenhet like ved havna får du som gjest hos oss et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Spaser midt i bykjernen eller trekk deg tilbake og nyt friske åndedrag langs fjordpromenaden.

cosmos-congress-room-clarion-hotel-and-congress-trondheim.jpg
standard_dobbrom-made-bed-tv_clarion_trondheim.jpg

Frokost

På Clarion Hotel Trondheim får du en sunn, god og næringsrik frokost, og den er alltid inkludert i romprisen. Vi har et stort utvalg økologiske produkter, som gjør det lett for deg å velge. For drop-in-besøkende koster vår deilige frokost 295 NOK per person. Velkommen!

Parkering

Dersom du trenger parkering er det 300 innendørs parkeringsplasser rett ved hotellet, som er eksternt drevet. Fra parkeringshuset er det direkte inngang til lobbyen via trapp/heis. Pris per døgn 270 NOK. Prisendring kan forekomme, og hotellet står ikke ansvarlig dersom dette skulle skje.

Trening og bad

Clarion loves sporty people! Hotellet ligger rett ved treningssenteret 3T-Pirbadet som har lange åpningstider, gruppeaktiviteter og treningsapparater. Alle våre gjester trener gratis her. Henvend deg gjerne i resepsjonen for mer informasjon. Her vil du også kunne få et kart med joggeløyper som alle starter ved hotellet, og er på 3 km, 5 km og 10 km.

Transport

Tog

Tog til Trondheim sentralstasjon. Gangbro fra stasjonen til Brattøra

Buss

Ta buss nr. 71 Pirbadet eller 25 Pirbadet